ȘOC | Simona Halep eliminată în primul tur la Australian Open

Simona Halep a jucat în deschiderea Australian Open, însă a debutat cu stângul și a ratat calificarea în turul următor după meciul disputat împotriva jucătoarei din SUA, Shelby Rogers. Tenismena română nu a lăsat o impresie foarte bună, fiind surclasată din toate punctele de vedere de Rogers. I-a lipsit agresivitatea, mișcarea din teren a fost destul de slabă iar serviciul al doilea a fost la pământ. De cealaltă parte, Rogers a servit foarte bine, a returnat puternic și a reușit să domine un meci de la un cap la altul.

Primul set a fost echilibrat pana la 2-3, când Halep a ratat un voleu iar Rogers a obținut break-ul. Americanca a reușit apoi să treacă în avantaj și să-și adjudece primul set cu 6-3. A urmat un set secund la discreția lui Rogers, care s-a impus cu 6-1.

Simona Halep va pleca acasă cu un cec în valoare de 35000 de euro și 10 puncte WTA. În turul doi, Rogers o va întâlni pe învingătoarea dintre nemțoaica Annika Beck, locul 50 WTA și Ashleigh Barty din Australia, beneficiara unui wild card.

Cea mai bună performanță a Simonei la Australian Open rămâne participarea din 2014 si 2015, când a ajuns până în sferturile de finală ale competiției.

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *